Finnerud gård – bra barnvagnspromenad i Marka

Idag sken solen och det var en fantastisk höstdag, så vi laddade barnvagnen, tog med oss en god vän, satte oss i bilen till Sørkedalen och promenerade upp till Finnerud gård, en liten fin gård som serverar våfflor och annat gott och där man har fin utsikt om vädret tillåter.

Det är en ganska brant grusväg (iallafall när man knuffar på en barnvagn) som går hela vägen så att man enkelt kan ta med barnvagnen, men man får se upp då cyklister kommer farande. Enligt maken som cyklar där titt som tätt kommer man lätt upp i 60 km/h, så pass på!

 

Om någon behöver få ut extra energi kan man hjälpa till med vedklyvning!

One thought on “Finnerud gård – bra barnvagnspromenad i Marka

  1. Hej! Mysig och välskriven blogg. Har precis hittat hit och kommer absolut återvända fler gånger :) Ser ju jättefint ut på gården, så dit ska jag gå nån dag. Har aldrig varit där trots att jag bor ganska nära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>