För två veckor sedan fick vi en matkasse från Mathem som vi skulle få testa. Jag har lagat en del av rätterna redan, men tycker inte att matbilderna har blivit bra nog att lägga upp här. Alltså inget fel på maten, utan mer på hon bakom kameran. Eller kanske lite för att maten var god med för lite färg.

Vad tycker jag då?

Vi sa upp Linas Matkasse för en tid sedan eftersom jag tröttnade en del på recepten där. Mycket var gott, men det var allt för mycket middagar på matvete, bulgur, linser och bönor. Inte de lättaste råvarorna att ge barnen och jag gillar det inte själv heller. Jag var ändå sugen på att ha någon form av Matkasse och blev jätteglad när MatHem mailade till mihg och frågade om jag ville testa deras kasse gratis.

Kassen levererades en torsdagskväll och då hade jag själv fått välja dag och tid. Alla råvaror var så fräscha och recepten för dessa fem dagar var alla goda. VI har bland annat lagat Carbonara och en middag på Kotletter med stuvad vitkål. Resten av middagarna ligger i frysen och kommer att lagas inom kort.

Jag gillar att man kan välja mellan olika typer av Matkassar. Dels finns den Familjekassen som vi fick hem, men så finns även en Frukostkasse och Monika Ahlbergs Middagskasse. Du kan dessutom handla hem mat som du själv beställer och plockar ihop. Här finns allt du kan tänka dig att välja bland.

MatHem var riktigt bra måste jag säga och det lutar nog åt att vi blir stadigvarande kunder där framöver. Just nu väntar snart semester, men när vi kommer hem igen ska jag beställa hem dessa kassar. Så skönt att slippa springa till affären och dessutom gillar jag att få ny inspiration till middagar.

Tack så jättemycket MatHem för denna kasse!

En kommentar till “En påse från MatHem”

  1. hej gums..

    jag fick med det erbjudandet men så visade det sig att de inte lev till Ö-o..:( surt surt..

    ska du på galan i år ? eller det där minglet helgen innan ? tycker hela blogglanidia exploderar om det nu, haha..

    kram

    [Reply]

Skriv en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>