Vill man undvika potatis och ris funkar denna rödbetsgratäng perfekt till middagen. Skivade rödbetor som läggs i en form. Blanda ihop getost, creme fraiche, grädde, salt och peppar och lägg över. Grädda i ugnen. Vi åt den med grillade skivor av Entrecôte. Mums.

Lördagskväll hos oss.

Vi har just ätit en smarrig middag och har nu slagit oss ner i soffan. Tjejerna har fått på sig pyjamas och de somnar nog snart här bredvid oss.

Jag har så vansinnigt ont i min nacke att tårarna är nära hela tiden. Otur att få tre olika anledningar till värk samtidigt. Dels gör det ont eftersom jag har en förkylning, dels har jag ont sedan tidigare med mina axlar, och slutligen är jag fortfarande en jävulsk träningsvärk. Allt på en gång är inte kul Träningsvärken i låren är så illa att jag får stödja mig på toalettringen när jag ska gå på toa. Jag har tagit värktabletter precis och Rafael var vänlig nog att massera in liniment på nacken.

Hoppas att ni alla får en skön lördagskväll.

2 kommentarer till “Så gott och så ont”

 1. Hej söt..

  Oj oj här har du en till med den värsta tänkbara träningsvärken i låren, haha.. kommer knappt ner på golvet utan att jag grinar så ont gör det, haha.. men nu ska jag till gymmet och svettas lite.. :)

  Du.. när du gör den rödbetsgratängen kokar du betorna innan ? eller köper du färdigkokta ? vi köpte färska (okokta) och den gratängen blev ju för tusan aldrig mjuk, gick knappt att äta för den var så hård.. :(

  kraam och krya på sig

  [Reply]

  mrsmoet Reply:

  Jag körde med okokta färska rödbetor och det blir ju inte så mjuka som man är van vid att äta dem. R tyckte att de var för hårda men jag gillar när det är tuggmotstånd.
  Vet att vi fått dem mjukare tidigare.

  Kram

  [Reply]

Skriv en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>