Grillade Entrecoôte med stekta champinjoner och kantareller. På toppen Cantadouost med smak av pepparrot och så färskrien pepparrot på toppen. Potatisgratäng och bearnaissås fanns vid sidan av.

Mätt och belåten

Jag var så grymt sugen på kött idag och kvällen middag blev riktigt god. Tog mig ett glas vin till och mitt favoritvin måste jag nästan tipsa er om. Ravenswood från Californien, gjord på Zinfandeldruvan. Varmt, kraftigt och med en mjuk smak. Kostar 99 kr och värd varenda krona.

Nu har jag slagit mig till ro i soffan och njuter lugnet. Alla mina tre barn sover strax ( ja, Rafael är också som ett barn ibland!) Nöjd över en söndag som blev precis så som jag vill ha en helgdag. Lite slappande för arbetande vuxna och samtidigt något som barnen vill och blir glada över. En bra balans mellan dessa två ger en perfekt dag enligt mig. Jag har även hunnit med att få upp lite mer julpynt och gjort julgodis åt fåglarna som står i frysen nu och kan serveras i morgon.

Kram på er

Skriv en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>