Kvällens middag är ett resultat av min kylskåpsrensning, men blev ändå så bra!

Linas Matkasse? Nä, Åsas rensning

Idag behövde vi rensa lite i kylskåpet på rester och grönsaker som sjöng på sista versen. Jag skar ner paprikor, squash, champinjoner, lök, bacon och några skivor helstekt fläskkarre som blev över från gårdagens middag. Allt fick brynas och få färg ihop med vitlök. Sedan slog jag på Balsamico och grädde och lät det sedan puttra ihop och smulade även ner en halv tärning köttbuljong. Mot slutet slängde jag i lite creme fraiche och kryddade med salt och peppar. Tortellinin som jag hade kokat blandade jag ner direkt i pannan.  Precis före serveringen toppade jag med parmesan och ärtskott.

Middagen blev grymt god och trots att jag tillagade en stor panna så tog allt slut. Även barnen åt med stor aptit så denna rätt fick verkligen full pott. Min nya favorit i matlagning är att ha i balsamico redan i såsen och gärna lite buljong också. Det ger väldigt god smak. Ett tips!

Det blir inget Grey`s idag för nu sitter maken och väntar på kvällens fotboll. Eftersom det är Zlatan och hans Milan så ska även jag titta för han är ju som ni vet min favorit. Händer det något speciellt i kvällens avsnitt får ni som ser det gärna berätta.

Ha en fin kväll!

2 kommentarer till “Toppbetyg på dagens middag”

 1. Mmmm… Lär supergott! Att ”koka ihop vad man hittar” kak bli så lyckat :)

  Kram på dig

  [Reply]

 2. Okej, om någon INTE vill läsa om Greys så sluta läs nu! Här kommer en liten rec av gårdagens avsnitt :-)

  Hmm, tror inte att det hände något jättespeciellt… jo, fast nu tappade jag namnet. Han som är gift med den kvinnliga kirurgen som varit utomlands med Hunt (Teddy), de som gifte sig pga försäkringen – han ville bli läkare och hon blev lite sur. Sedan slutade det med att det rann blod från hans ansikte (näsa/mun). Drama!
  Annars var det inte så mycket. Georges mamma kom in och det var lite prat om George. Bailey förklarade äntligen för Grey varför hon är så sur mot henne, hon ser det som sin dotter som hon lärt upp och som sedan gjorde något dumt, typ.
  Jackson dumpade lilla Grey för han förstod att det fanns kvar känslor för Sloan.
  I stora drag :-)
  Kram!

  [Reply]

Skriv en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>