Pigg och glad läser hon sagor för sina dockor.

God morgon

Igår när vi var på väg till kalas för en av tjejernas kusiner, kräktes Leonie och jag fick vända och ta med henne hem. Under eftermiddagen och kvällen gick det upp och ner hela tiden. Hon ville inte äta någonting och mellan varven kom hon och sa att hon mådde illa och eventuellt skulle kräkas. Inget mera kom och hon skuttade även runt och lekte. Redan tidigt på kvällen somnade hon på min mage som en liten bebis och jag NJÖT maximalt av att ha henne där. Hon fick sova hos mig i natt för att jag skulle kunna ha koll på henne, men inget mer hände och hon sov gott hela natten.

Idag är hon pigg och säger inget om att hon mår illa eller har ont i magen. Svårt att bedöma vad som skedde igår, men jag hoppas att hon håller sig frisk. Vi tar det lite lugnt på hemma fronten idag och ser an hur det utvecklar sig.

Nu blir det en mycket sen frukost.

Skriv en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>