God morgon hela bunten!

Först vill jag börja med att säga AJ AJ AJ AJ, så ont jag har i kroppen! Idag känner jag vekligen att jag har tränat, och dessutom att jag har gjort fel! Har träningsvär på sidan av halsen, och det brukar innebära att mina sitt ups inte gjordes på ett korrekt sätt. Skärpning Wojtan!

Idag startar vi dagen med en utmaning som jag tyckte var rolig. Sanna bad mig att lista tre plagg som jag dissar i höst. Det tog mig en stund att leta upp bilder som jag vågade kopiera men nu är min lista klar!

 Haremsbyxa. Jag sägar bara fy faan vad fult! Detta kommer ni ALDRIG att se Wojtan i. Jag tar hellre på mig 35 axelvaddar/axel än att sätta på mig dessa byxor. Vem kom på dessa? Varför? Helt klart det absolut fulaste jag sett!

Uggs. Här går jag emot resten av modevärlden, men jag säger igen, Vem uppfann dessa och varför? Jag har lovat mig själv att aldrig prova dessa skor, eftersom alla säger att de är så sköna. Det vill jag helst inte uppleva, så att jag faller för det sköna. Detta måste väl vara något som alla köper därför att alla andra gör det? Tycker någon att de är snygga?

Levi Strauss - Levis Blouse

Bälte i midjan. Här handlar det mest om avundsjuka! Jag tycker att det är superfint med bälte i midjan, på de som HAR MIDJA, vilket jag inte har. Senast igår köpte jag mig en tunika som hade varit såååå fin med ett bälte i midjan, men när jag provar så är det som att spegelbilden viskar till mig Du är gravid, du är gravid, du är gravid…..

 

Nu skickar jag utmaningen vidare till Elin, Angelica, Rebecca, Popprinsessan och Junitjejen!

17 kommentarer till “Wojtan dissar!”

 1. Vilken rolig utmaning!! Den kommer jag att anta, men inte just nu. Jag måste hålla med dig om angående haremsbyxan.

  [Reply]

 2. Haha, jag älskar både mina haremsbyxor och mina uggs :P

  [Reply]

 3. Vad kul att läsa och snabb är du sötis…
  KRAMISAR

  [Reply]

 4. Ha ha, Haremsbyxor är det ABSOLUT mest fula som finns!!!

  Ugg vill jag ha ;D

  Balte i midjan, inte en chans….. Av samma grunder som dig.

  sv: Jo du Gumman, planen är att jag ska ha över alla inlägg från blogg.se. Men jag fick inte till det för någon månad sedan & så har det inte blivit av att jag testat igen. Fick du det att funka alltså??

  Puss Bästa hjärtat

  [Reply]

 5. Haremsbyxor går helt bort, aldrig. Uggs trodde inte det var trendigt igen, nej och åter nej! Däremot bälte i midjan är snyggt, hoppas bara inte jag ser gravid ut i det.

  Kul utmaning!
  Kram

  [Reply]

 6. Våga vägra uggs!
  Skönt att läsa att vi är fler.

  Kram på dig!

  Hur gick det med flytten av gamla inlägg förresten?

  [Reply]

 7. Ha ha, jag skulle lätt kunna kopiera din lista rakt av! Men jag ska fundera ett tag… :-)

  [Reply]

 8. Haha, vilken lista. Jag håller dessutom med dig på alla punkter!

  Det är väl bra att det känns att du har tränat, annars hade det ju varit förgäves ;)

  Kram

  [Reply]

 9. Åh, det är såååå himla kul att läsa den här utmaningen hos folk! Att man kan ha så olika smak gällande kläder :-) Ha en skön söndagkväll!

  [Reply]

 10. Wihi vad kul! Nu måste jag börja fundera :)

  Jag håller med om haremsbyxor, fula, fula, fula :)

  Kram Elin!

  [Reply]

 11. Jag antog din utmaning!
  Håller med din lista på harembyxor, urk och fy. Uggs är inge snygga men de är så jäkla sköna. Har inga egna men provat dom och de var verkligen supersköna. Blev dock inget köp för två år sedan och lär inte bli det nu heller.
  H aen mysig söndagskväll.
  Kramar Rebecca

  [Reply]

 12. Sv: Det beror lite på vad det är för pass man ska ha, men generellt sett gör alla instruktörer sina egna. Om det är t.ex. spinning, aerobic, gympa etc. Däremot så har man färdiga pass om man kör t.ex. Body Pump. Så jaaa, det är ett jäkla jobb bakom alla pass :-)

  Hoppas att träningsvärken släpper lite för dig till imorgon! Kram Nina

  [Reply]

 13. Tre av månaderna har kommit, de tre första i förra bloggen. Och när jag skrev till blogg.se och frågade om det så fick jag till svar att det kunde ta en vecka innan alla dykt upp. Hoppas verkligen på att de kommer annars blir jag lite knäckt.

  Hihi Tack, jag är stolt som en tupp och skämms lite för att säga att jag längtar till nästa ska göras. Men det blir kanske lite mer kick när man är så fruktansvärt rädd innan. Jag svettades, skakade och sa -Kör, kör NU!
  Vad är det för ngt du har på skuldran?

  kramar

  [Reply]

 14. Haha! Uggsen är fula och dyra! Men som du skriver – otroligt varma och goa! Jag fryser lätt om fötterna.. men med dessa på mina fötter håller dem sig varma mycket mycket längre!

  Rena tofflan fast med sula!

  [Reply]

 15. [...] har blivit utmanad!! Det är inte alla utmaningar jag nappar på, men den är var kul! Wojtan bad mig att lista tre plagg som jag dissar i höst.  Jag vågar påstå att jag inte är helt [...]

 16. Good blog with some useful information. I will be back.

  [Reply]

Skriv en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>