Hej vänner!

Jag måste bara få slå ett slag för mina nya träningskläder från Röhnisch. Jag fullkomligt älskar dem! Som jag varit inne på några gånger förr så är det viktigt att ha kläder som sitter bra under träningen. Kläderna ska vara sköna, snygga och fylla sin funktion och det gör dessa tusen gånger om.

Det är speciellt tightsen jag blivit kär i för de sitter verkligen som ett smäck. De kallas ”Anti Shake Tights” och gör verkligen skäl för sitt namn. Både tightsen och linnet är på REA just nu så skynda att fynda, löp och köp :D

20120701-185346.jpg

20120701-185423.jpg

Min egen träning ligger på is just nu på grund av senaste veckans förkylning men jag är så taggad på att sätta igång igen. Tyvärr lär jag få vänta några dagar till innan kroppen är med mig igen, men sen så :)

Hur går det för er? Håller ni i träningen under sommaren? Enligt mig är sommaren den allra bästa träningstiden!

19 kommentarer till “Röhnisch Anti Shake Tights”

 1. Anvnde mina för några dagar sedan för första gången och var också supernöjd :)

 2. ja jag tränar som sagt minst 5 dagar i veckan men som du håller jag på å åka på ett eller annat och inte fått tränat på 5 dagar, men tror inte det är s¨illa så tror det blir styrketräning imorn:-) skall iaf ta med mig träningskläder till mallorca, blir nog något pass och någon löptur..längtar! du är duktig som klarar att hålla dig i ro, jag får abstinens av att inte få träna:-/ blir stressad, vilket inte är bra!

  • Jag förstår dig! Jag längtar efter träningen men blir inte stressad av det. Vet att min kropp är i så bra form så att jag snabbt kommer tillbaka. Jolie har ju också varit sjuk så mycket energi har jag lagt där, annars hade jag nog också haft abstinens :D Håller tummarna stenhårt att du är helt frisk till resan!

   • Ja, jag borde inte stressa, kroppen min är i väldig god form men klarar ändå inte koppla av, handlar nog mest om saknaden:-)

 3. Var duktig och åkte till gymmet tre gånger den här veckan, annars brukar det bli en. På tisdag är det bodycombat, längtar!! :D
  De där tightsen skulle jag vilja ha, men ser ut som om man inte kan beställa till Finland, attans då. Finns i återförsäljare här, men i fullpris – rea låter bättre ;)

  Kram

  • Heja dig Lena :D

   Hoppas du hittar dem på rea hos någon återförsäljare i Finland, som sagt är rea och rabatt alltid det trevligaste, hihi :)

   Önskar dig en härlig måndagskväll!
   Kram!

 4. Längtar verkligen på att jag ska få komma igång med träning överhuvudtaget. Brukar normalt sett vara i mitt esse under sen vår, sommar och tidig höst så vi får väl se hur det går med allt efter att besse liten tittat ut ;)

 5. Kom iväg på min första löprunda idag:) inte kommit i väg på några veckor….. Men nu så, 5 km blev det och jag överlevde;)

  Kram

 6. bra tips :) Ja här håller träningen i sig :) Älskar de! Håller med dig om att sommaren är bästa träningsperioden. Jag har tagit tag i att gå ner några kilon och jag märker resultat både på mått, vikt o hur jag mår :) Härligt är bara förnamnet o nu kan jag äntligen acceptera min kropp igen. Visst man ska alltid tycka om sig själv osv. Men de var lite för mycket Evelina här o nu har jag tightat till det lite :) hihi… lite mindre o fastare Evelina istället :) hihi… mer min melodi!

  • Du är ju så grym Evelina! Blir så glad av dina morgonbilder på Instagram med löparskorna på – det ger mig energi så TACK för det :D

   Drömde förresten om dig och Lucas inatt. Vi hade vägarna förbi ALV och sprang (såklart) på er där. Supertrevligt möte, hihi :)

   Kram!

 7. Åh, synd att jag har shoppingförbud nu :( Men har ett par andra tights från dem och är supernöjd!!

  Med träningen går det bra, fick bra resultat efter Olga träningen men hade inte riktigt råd att förlänga nu i sommar. Och nästa vecka kör jag igång ordentligt med löpträningen för det är inte långt kvar till Tjejmilen :) Här kan du se resultatet efter Olgas träning: http://mammacherie.se/2012/june/sista-dagen.html#comment Tror dock jag kunde haft ett bättre resultat om jag pressat mig själv lite extra men jag är som sagt supernöjd :)

  • Men åh vad kul att se dina resultat Cherie :D Bra jobbat! Hoppas du kan hålla i det nu även om du inte kunde förlänga ditt abonnemang. Jag hejar på dig!!!

 8. Vilken storlek har du i tightsen? Vet inte riktigt vad jag ska ta, velar mellan S och M så det vore ju bra om det gick att jämföra lite med dig. :D

 9. Åh, vill ha! Röhnisch är en stor favorit här hemma.Men, jag undrar liksom vad tusan man har för trosor när man ska springa i tajts?

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malins Blogg Suffusion theme by Sayontan Sinha