Hej vänner!

Här har vi förutom promenaden inte fått mycket gjort idag. Men nu ska vi snart åka och hämta darling på jobbet för att sedan åka och veckohandla. Halvtråkigt men det är så skönt när kylen sedan är påfylld!

Dagens jag, idag kör vi på lite spetstema och vitt. Älskar ju båda!

Tröja – Gina Tricot
Underklänning - Vintage Stories by KappAhl
Jeans – H&M Mama

Borde även ta tag i uppdrag fixa hår snart. Behöver både klippas och tonas. Frågan är hur bara? Och när jag ska hitta tiden? Får försöka hinna med det innan dopet i alla fall!

17 kommentarer till “Dagens Malin”

 1. Åh, sötnos! Det är absolut ingen fara :) Mammaförvirring är jag bekant med, haha!

  Du är jätte fin! Så fräsch! Själv går jag runt här hemma med mjukisar, amningstop och hello Kitty strumpor :) Är det mysdag så är det.

  Stort grattis till er finaste sessa!

 2. Nejmen, det är ju jättekul att handla ju! Jag älskar både handlingen och tiden efter då kylen är proppfull, haha :D

  Och vilket gott skratt jag fick mig av din kommentar, kan verkligen se henne framför mig, jättesnopen haha :D Sötnos! Hoppas att sista delen av dagen blir bättre än den första iallafall. Här måste vi se till så Lova får sova med ca 2 timmars mellanrum, annars blir hon skogstokig. Kram kram

 3. Superfint! Riktigt snyggt med spets.

  När du gjorde palsternackan, mixa du den i din stora mixer då med? Funkar det bra? Jag vill eg med köra på palsternacka efter potatis och majsen som han får nu, innan gröten. Men vi har ju som sagt med bara en stor mixer. Måste köpa en stavmixer!

 4. Fin du är!

  Å alex tackar så mycket ;-)
  Ja den känslan går inte att beskriva, total lycka :)

  Hoppas dagen varit/är bra. Stor kram

 5. Hej! nu kör jag igång Dagens Blogg igen, gå in här för att anmäla dig: http://cornyz.blogg.se/2011/may/dagens-blogg.html
  Glöm inte att du MÅSTE lägga upp bilden från inlägget i din blogg för att kunna vara med!
  Imorgon drar jag minst en vinnare
  Lycka till!

 6. Så fint :) vårigt och härligt med spets!

 7. Tack! :) Ja, man gifter sig ju (förhoppningsvis) bara en gång så man vill ju att det ska vara så fint som möjligt och inte värsta budgetgrejen :P Så vi får spara ihop lite pengar innan :) Härlig vårig outfit btw ;) Kram!

 8. Jag är med i en fototävling och undrar om du har lust att rösta på mig tre gånger, isåfall: Klicka på länken och rösta på Malin Lydin, högst upp i högra hörnet! Jag ligger tvåa just nu och det är väldigt jämnt! Skulle bli jätte glad om du röstade!! :)
  https://www.facebook.com/pages/ExtraFilmse/113793168667900?sk=app_113146735428789&ref=nf

 9. Hejsan, har du nått tips på vad jag skulle kunna ge min kille i ettårspresent. Det står helt still i mitt huvud på den fronten. Vore snällt om du kunde komma med förslag :)

 10. När var det ni skulle ha erat dop? Tänkte vi kunde ses och hitta på något nån helg och det vore ju bra om ni var hemma då också, hihi! ;)

 11. nice blogg. checka in min:)

 12. Jättefint – som alltid :D

 13. Vá fina kläder!! Har du köpt underklänning och kofta nyligen?
  Kram Madelene

 14. vilken fin tröja.. Borde kanske gå in en runda på gina.. :)

 15. Madelene:

  Koftan är köpt för ett par månader sedan och klänningen för ett par veckor sedan. Så har du tur finns koftan kvar, klänningen såg jag i butik bara här om dagen!

 16. Riktigt snygg koftan var :O
  Synd bara att man är för tjock för fina kläder xD

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2014 Malins Blogg Suffusion theme by Sayontan Sinha